« Terug

Op zoek naar een goede tweedehands auto?

Op zoek naar een goede tweedehands auto?_2.jpg03 jun

Er worden veel tweedehands auto’s aangeboden op internet. Maar hoe weet u nu of het een goede tweedehands auto is? Is de prijs die de verkoper ervoor vraagt wel reëel? Terechte vragen, want u gaat een grote uitgave doen binnen een markt waarin niet iedereen te vertrouwen is. Het online platform Carsouk.nl helpt u graag aan een eerlijk geprijsde, goede tweedehands auto. Bovendien zult u bij ons geen oplichters vinden.  

Hoe werkt het platform van Carsouk.nl?

Carsouk.nl is anders dan haar concurrenten. Op hun sites plaatst de verkoper een advertentie van zijn occasion en daar blijft het bij. Bij ons staat de koper centraal en daarom gaan wij een stuk verder met onze service. Zo gaan wij fysiek op locatie langs en inspecteren de occasion en de autogegevens uitvoerig op betrouwbaarheid en kwaliteit. Iets wat onze concurrenten niet doen, maar wat in onze ogen heel belangrijk is. Wij willen ervoor zorgen dat u als koper nooit een miskoop kunt doen.

Alle occasions met Carsouk.nl keurmerk zijn fysiek op locatie gecheckt

De controle doen we volgens de 40-Puntencheck, die gebaseerd is op de onderdelen exterieur, interieur, motor en het onderstel. Aan de hand daarvan krijgt de auto een cijfer en het Carsouk.nl keurmerk. Ook controleren we uitvoerig of de autogegevens kloppen en we lezen de software uit. Het komt weleens voor dat verkopers de kilometerstand terugdraaien. Bij ons komt niemand hiermee weg, wij kennen deze truc en vele anderen.

Goede tweedehands auto

Niet alleen het cijfer en het Carsouk.nl keurmerk van de occasion zijn zichtbaar op ons platform. U kunt precies zien waarom de auto een 5, 6, 7 of 8 heeft gekregen. Zo bent u exact op de hoogte van de mankementen en weet u of het een goede tweedehands auto is.

Hulp nodig met onderhandelen?

De adviseur

Daarnaast helpen we u graag met onderhandelen. Niet voor iedereen is dat een tweede natuur. Wij doen dit al jaren en weten precies hoe dit werkt. Voor slechts 150 euro zal hij eerst gegevens opvragen bij de RDW-database met betrekking tot: de apk, eigenaarshistorie, voortuigstatusinformatie en tellerstandcontrole. Voor die 150 euro gaat onze adviseur ook met u mee naar de verkoper om u te begeleiden, te adviseren op schades, op de technische staat, u te behoeden voor een miskoop en om de beste prijs eruit te halen.

Een tweede hands auto verkopen?

Bent u een autodealer of een particulier die zijn of haar auto wil verkopen? U kunt hem nu nog gratis op ons platform zetten met foto’s en bijbehorende gegevens. Indien u dat wenst kunnen we dit ook zelf kosteloos voor u regelen. We streven ernaar binnen 24 uur bij u op locatie te zijn om de auto te inspecteren, een cijfer te geven en er indien gewenst het Carsouk.nl keurmerk op te plakken.  

Met het Carsouk.nl keurmerk verkoopt u uw auto een stuk sneller.

Wat houdt het Carsouk.nl keurmerk precies in? Het keurmerk bestaat uit 3 verschillende kleuren: rood, geel en groen. Heeft u de kleur rood of geel gekregen? Dan bent u ook van harte welkom op ons platform. Maar als u wilt dat uw auto sneller verkocht wordt, adviseren wij u naar de garage te gaan om een hoger cijfer te scoren. Als uw auto een groen keurmerk heeft, ziet de potentiële koper dat de auto helemaal in orde is. Hij of zij zal dus sneller voor uw auto gaan dan voor eentje zonder keurmerk.

Afspraak maken?

Wilt u uw auto verkopen? Maak hier een afspraak met onze inspecteur. Heeft u advies nodig bij een bezichtiging of onderhandeling? Maak dan een afspraak met onze adviseur.

Heeft u een vraag over Carsouk.nl? Auto verkopen? Maak een afspraak! Wilt u een auto kopen?

« Terug

Scroll naar boven