« Terug

Carsouk.nl is er voor heel Nederland

Carsouk.nl is er voor heel Nederland_1.jpg09 mrt

Bent u op zoek naar een occasion? Of wilt u juist occasions verkopen? Het online platform Carsouk.nl fungeert als tussenpartij voor kopers en verkopers van tweedehands auto’s in heel Nederland. Er wordt in Nederland zeer regelmatig gehandeld in occasions en er is daardoor veel behoefte aan deskundig advies. Wij kunnen ruimschoots in deze behoefte voorzien.

Met behulp van Carsouk.nl toont u aan dat uw occasions in orde zijn.

Betrouwbaarheid uitstralen

Onze betrokken en deskundige medewerkers hebben al vele kopers behoedt voor een miskoop. Verder zorgen ze ervoor dat kleinere dealers, die geen capaciteit hebben om zelf hun occasions uitgebreid te checken, betrouwbaar overkomen. Met de hulp van de inspecteurs van Carsouk.nl kunt u namelijk aantonen dat uw occasions in orde zijn. Om dit extra te benadrukken krijgen ze het Carsouk.nl keurmerk. U mag met dit keurmerk ook op andere platforms adverteren, zodat u uw auto nog sneller kunt verkopen.

Onze inspecteurs checken uw occasions aan de hand van de 40-puntencheck, de gegevens uit de RDW-database en het uitlezen van de software. Dit is nieuw in Nederland. Geen enkel ander platform doet dit voor zijn adverteerders, terwijl het voor de transparantie en betrouwbaarheid toch heel belangrijk is. Wilt u occasions verkopen? Maak hier een afspraak met onze inspecteur. De inspecteur probeert binnen 24 uur bij u op de stoep te staan.  

Adviseur nodig bij de bezichtiging van een occasion?

Tweedehands auto Nederland

Heeft u behoefte aan begeleiding bij de aankoop van een occasion? Plan dan een afspraak met onze adviseur. Voor slechts 150 euro gaat hij met u mee om u te begeleiden, te adviseren op schades, de gegevens van de auto te controleren aan de hand van de RDW-database en te onderhandelen. Hij streeft ernaar voor u de best mogelijke prijs eruit te halen en u aan een occasion te helpen waar u de komende jaren zeer tevreden mee zal zijn. Waar de tweedehands auto zich ook bevindt in Nederland, wij gaan er samen met u naartoe. 

Heeft u een vraag over Carsouk.nl? Auto verkopen? Maak een afspraak! Wilt u een auto kopen?

« Terug

Scroll naar boven