« Terug

Daarom verkoopt u uw tweedehands auto via Carsouk.nl!

Daarom verkoopt u uw tweedehands auto via Carsouk.nl!_1.jpg13 jan

Wilt u een tweedehands auto verkopen? Net zoals bij andere online platforms en sites kunt u nu nog gratis een advertentie plaatsen op Carsouk.nl. Maar daar blijft het niet bij. Wij komen persoonlijk bij u langs om de auto te keuren. Geen enkel ander online platform doet dit. Waarom doen wij dit dan wel? Omdat we het beste willen voor de kopers en omdat u uw tweedehands auto op deze wijze sneller kunt verkopen. 

Volledig transparant

Waarom verkoopt u uw auto via Carsouk.nl sneller? Vanwege het feit dat iedere potentiële koper die bekend is met ons concept, weet dat er bij ons geen oplichters te vinden zijn. We zijn volledig transparant over de status van de auto. Daarbij krijgt iedere auto een cijfer en het Carsouk.nl keurmerk, dat zichtbaar is op ons platform. Er zijn 3 verschillende keurmerken: rood, geel of groen. Heeft uw auto een groen keurmerk, dat wil zeggen, een 7 of hoger? Dan zullen potentiële kopers zeer geïnteresseerd zijn. Dit betekent dat de auto in een goede staat verkeert.  

Krijgt uw auto een groen keurmerk? Dan zien potentiële kopers dat uw auto in een goede staat verkeert.

Krijgt uw auto een geel of rood keurmerk? Dan is uw auto nog steeds van harte welkom op ons platform. Wel willen we u graag helpen een hoger cijfer te krijgen. Dankzij de 40-Puntencheck kunnen we precies aangeven wat u kunt doen om de kwaliteit van de tweedehands auto te verbeteren. Nadat u de occasion heeft hersteld, kunt u het bewijs van het herstel of bon/factuur sturen naar info@carsouk.nl. Wij zullen deze gegevens beoordelen en vervolgens het cijfer op Carsouk.nl aanpassen.

Met name kleine autodealers hebben geen tijd of capaciteit om alle occasions te checken voordat ze de verkoop ingaan. Carsouk.nl wil graag met deze kleine ondernemers samenwerken, zodat zij de kwaliteit van hun aanbod kunnen optimaliseren.  

Laat al uw auto’s door Carsouk.nl keuren

Tweedehands auto verkopen

Kortom: laat al uw occasions door Carsouk.nl keuren. Daarmee toont u aan dat u het beste met de kopers voor heeft en hen wilt behoeden voor een miskoop. Daarbij zijn zowel de keuring en het adverteren nu nog gratis. Heeft u geen tijd om zelf advertenties te plaatsen? Dat is geen probleem. Wij komen graag bij u langs om foto’s te maken. We doen dan ook gelijk de keuring. Wilt u op dit moment een tweedehands auto verkopen? Hier kunt u een afspraak maken met onze inspecteur.

Heeft u een vraag over Carsouk.nl? Auto verkopen? Maak een afspraak! Wilt u een auto kopen?

« Terug

Scroll naar boven