« Terug

Occasion kopen maar geen verstand van technische specificaties? Carsouk.nl staat u terzijde

Occasion kopen maar geen verstand van technische specificaties? Carsouk.nl staat u terzijde_1.jpg18 nov

Stel: u vindt een tweedehands auto op een online platform en u besluit een afspraak te maken met de verkoper. Tijdens de testrit lijkt alles in orde te zijn en u besluit hem te kopen. Maar na een aantal maanden blijkt de occasion helemaal niet zo goed te werken als de verkoper u deed vermoeden. Het vliegwiel is namelijk versleten, waardoor u niet meer soepel kunt schakelen. Bovendien begint de auto aan alle kanten te rammelen. Dat is niet uw fout, u bent immers niet deskundig op het gebied van autotechniek. U had dit nooit kunnen voorzien.

Vrij spel voor oplichters

Het komt vaak voor dat mensen een miskoop doen. Ze kopen een occasion voor een veel te hoge prijs en later blijken er allerlei gebreken te zijn. Juist doordat er specifieke kennis en veel ervaring voor nodig is om een occasion te testen, is het vrij spel voor oplichters. De meeste mensen bezitten die expertise namelijk niet.

Wij behoeden kopers voor een miskoop

Carsouk.nl

Bij Carsouk.nl vinden we dit zorgelijk. We willen kopers zoals u behoeden voor zo’n tegenvaller. Carsouk.nl bestaat uit een team van betrokken, deskundige autospecialisten die tussen u en de verkoper in staan. We zorgen ervoor dat u een occasion koopt die volledig in orde is. Daarbij proberen we er de best mogelijke prijs uit te halen door op professionele wijze te onderhandelen met de verkoper.

Hoewel Carsouk.nl een nieuw platform is, hebben we de afgelopen jaren al vele mensen bijgestaan bij het kopen van een occasion. We merkten dat er steeds meer behoefte is aan tussenpersonen zoals wij, daarom besloten we Carsouk.nl op te richten. We worden er blij van als we u kunnen helpen aan een mooie occasion.

Oplichters zult u niet tegenkomen op ons platform.

Occasion checken op locatie

Zoekt u op dit moment een occasion? Op ons platform staan uiteenlopende advertenties. Anders dan bij onze concurrenten gaan wij fysiek langs bij de verkoper om de auto te checken. Dit doen we op basis van een 40-Puntencheck, een plugin om de software uit te lezen en de gegevens die staan in de RDW-database. Een gecheckte auto kunt u herkennen aan een cijfer en het Carsouk.nl keurmerk. Hierdoor weet u één ding zeker: oplichters zult u niet tegenkomen op ons platform.

Heeft u een occasion gevonden die u aanspreekt? Als u dat wenst gaan wij voor slechts 150 euro met u mee om u te begeleiden, de occasion te controleren op schades en technische staat en te onderhandelen met de verkoper. Maak hier een afspraak met de adviseur.

Heeft u een vraag over Carsouk.nl? Auto verkopen? Maak een afspraak! Wilt u een auto kopen?

« Terug

Scroll naar boven