« Terug

Hulp nodig bij onderhandelen over tweedehands auto?

Hulp nodig bij onderhandelen over tweedehands auto?_1.jpg29 jul

Hoe weet u of u een eerlijke prijs betaalt voor een occasion? Of dat de verkoper u van alles wijsmaakt wat niet klopt? De meeste mensen kunnen dat niet weten. 9 van de 10 mensen is leek op het gebied van de technische staat van voertuigen. Veel mensen kopen daarom iets waar ze later spijt van hebben. Onze tip: neem een adviseur bij de hand die de tweedehands auto kan checken en goed kan onderhandelen.

Van iedere auto op Carsouk.nl ziet u de gebreken en de pluspunten.

Adviseur van Carsouk.nl

Op het platform van Carsouk.nl staan allemaal auto’s die op locatie gecheckt zijn door een inspecteur. Van iedere auto kunt u de gebreken en pluspunten zien. Ziet u een mooie auto met een hoog cijfer? Dan raden we u aan alsnog een adviseur van Carsouk.nl in te schakelen voor de bezichtiging. In praktijk maken we mee dat het altijd verstandig is een deskundige mee te nemen naar een bezichtiging. Het kan gebeuren dat er toch mankementen zijn ontstaan in de tijd die zich tussen de plaatsing van de advertentie en de bezichtiging bevindt. Voor slechts 150 euro gaat onze adviseur met u mee naar de verkoper. Wat kunt u van de adviseur verwachten?

  • Als eerste doet hij onderzoek en duikt hij in de RDW-database. Daar haalt hij gegevens op over de apk vervaldatum, de schadehistorie en de tellerstandcontrole (deze wordt gecontroleerd aan de hand van gegevens van de NAP (Nationale Auto Pas) database). Zo kan hij aantonen of de informatie die de verkoper laat zien juist of onjuist is.
  • De adviseur zal u begeleiden tijdens de bezichtigingen. Hij zal aandachtig naar uw wensen luisteren en vervolgens checken of uw wensen aansluiten bij het voertuig dat u voor ogen heeft.
  • Hij zal checken of de auto schades heeft en de technische staat beoordelen.
  • Indien u enthousiast bent over de auto zal hij indien u dat wenst met de verkoper gaan onderhandelen

De adviseur probeert tijdens het onderhandelen onder uw bodemprijs uit te komen.

Onderhandelen tweedehands auto

Veel mensen vinden onderhandelen over een tweedehands auto moeilijk. Onze adviseur heeft hier gelukkig veel ervaring mee en neemt dit graag van u over. Allereerst vraagt hij u om een bodemprijs. Vervolgens gaat hij met de verkoper onderhandelen en probeert hij zelfs onder uw bodemprijs uit te komen. De afgelopen jaren hebben we hier vele kopers erg blij mee gemaakt. Ze hielden er zeker een paar honderd euro aan over en kochten bovendien een auto die helemaal in orde was.  

Heeft u hulp nodig bij het onderhandelen over een tweedehands auto? Hier kunt u een afspraak maken met onze adviseur.

Heeft u een vraag over Carsouk.nl? Auto verkopen? Maak een afspraak! Wilt u een auto kopen?

« Terug

Scroll naar boven