Home ›› Waarom Carsouk.nl
  • onafhankelijk advies
  • inspectie van auto
  • voor kopers en verkopers

Waarom Carsouk.nl?

Het gebeurt vaak dat mensen een miskoop doen als ze een occasion aanschaffen. 9 van de 10 mensen is namelijk niet deskundig op het gebied auto’s. Carsouk.nl is er voor deze mensen. Wij zorgen ervoor dat u een tweedehands auto koopt waar u jarenlang plezier van heeft. En we zijn er niet alleen voor kopers, maar ook voor de verkopers. Als u een occasion kwijt wilt, kunt u deze plaatsen op ons platform. Vervolgens komt er een inspecteur bij u langs die de auto op locatie aan de hand van 40 punten zal checken. Dat is ongekend binnen deze branche. Dankzij deze transparantie en betrouwbaarheid zal u uw auto sneller verkopen.

Op zoek naar een goede tweedehands auto?

Er worden veel tweedehands auto’s aangeboden op internet. Maar hoe weet u nu of het een goede tweedehands auto is? Is de prijs die de verkoper ervoor vraagt wel reëel? Terechte vragen, want u gaat een grote uitgave doen binnen een markt waarin niet iedereen te vertrouwen is. Het online platform Carsouk.nl helpt u graag aan een eerlijk geprijsde, goede tweedehands auto. Bovendien zult u bij ons geen oplichters vinden.  

Hulp nodig bij onderhandelen over tweedehands auto?

Hoe weet u of u een eerlijke prijs betaalt voor een occasion? Of dat de verkoper u van alles wijsmaakt wat niet klopt? De meeste mensen kunnen dat niet weten. De meeste mensen zijn leek op het gebied van de technische staat van voertuigen. Veel mensen kopen daarom iets waar ze later spijt van hebben. Onze tip: neem een adviseur bij de hand die de tweedehands auto kan checken en goed kan onderhandelen.
 

Vragen over ons platform? 

Heeft u een vraag over ons platform, over onze inspecteurs, of over adviseurs? Stel ze via het formulier en we komen snel bij u terug.

"Alle occasions met Carsouk.nl keurmerk zijn fysiek op locatie gecheckt."

"Van iedere auto op Carsouk.nl ziet u de gebreken en de pluspunten."

"De adviseur probeert tijdens het onderhandelen onder uw bodemprijs uit te komen."

Onderscheid uzelf van uw concurrenten met het Carsouk.nl keurmerk!

Auto laten keuren aan de hand van de 40-Puntencheck? 

Alle auto’s op het platform van Carsouk.nl krijgen een cijfer en het Carsouk.nl keurmerk. Zo kunnen potentiële kopers exact zien wat de sterke punten en mankementen van de aangeboden auto’s zijn. Op deze manier behoeden we hen voor een miskoop en kunt u uw auto sneller verkopen. Wilt u uw auto laten keuren? Dit doen we aan de hand van de 40-Puntencheck, het uitlezen van de software, het controleren van de kilometerstand en het controleren van de algemene gegevens van de auto. Hoe gaat dat precies in zijn werk? 

Occasion kopen maar geen verstand van technische specificaties? Carsouk.nl staat u terzijde

Stel: u vindt een tweedehands auto op een online platform en u besluit een afspraak te maken met de verkoper. Tijdens de testrit lijkt alles in orde te zijn en u besluit hem te kopen. Maar na een aantal maanden blijkt de occasion helemaal niet zo goed te werken als de verkoper u deed vermoeden.

Daarom verkoopt u uw tweedehands auto via Carsouk.nl!

Wilt u een tweedehands auto verkopen? Net zoals bij andere online platforms en sites kunt u nu nog gratis een advertentie plaatsen op Carsouk.nl. Maar daar blijft het niet bij. Wij komen persoonlijk bij u langs om de auto te keuren. Geen enkel ander online platform doet dit. Waarom doen wij dit dan wel? Omdat we het beste willen voor de kopers en omdat u uw tweedehands auto op deze wijze sneller kunt verkopen.

Carsouk.nl is er voor heel Nederland

Bent u op zoek naar een occasion? Of wilt u juist occasions verkopen? Het online platform Carsouk.nl fungeert als tussenpartij voor kopers en verkopers van tweedehands auto’s in heel Nederland. Er wordt in Nederland zeer regelmatig gehandeld in occasions en er is daardoor veel behoefte aan deskundig advies. Wij kunnen ruimschoots in deze behoefte voorzien.

Vragen over ons platform? 

Heeft u een vraag over ons platform, over onze inspecteurs, of over adviseurs? Stel ze via het formulier en we komen snel bij u terug.

referenties-carsouk.png

Hans van der Kemp. Audi a3 gekocht via Carsouk

Een adviseur uitnodigen naar de verkooplocatie heeft mij een hoop tijd bespaard! Voorafgaand aan de onderhandelingen had ik met de adviseur een maximale prijs besproken, waar we ruim onder zijn uitgekomen. Niet alleen hielp de adviseur mij uitstekend met de onderhandelingen, maar gaf hij mij ook veel handige informatie over de auto en tips voor in de toekomst. Ik ben erg tevreden met Carsouk.

referenties-carsouk.png

Sylvie Bijhuis. Fiat 500 verkocht via Carsouk

Oh wat ben ik blij met Carsouk. Toen ik hoorde dat mijn auto vooraf gekeurd zou worden had ik zo mijn twijfels, maar nu ben ik oh zo blij. Nadat ik het Carsouk-keurmerk had ontvangen verkocht ik mijn auto in een mum van tijd. De persoon die de auto van mij kocht wist precies waar die aan toe was, het ging allemaal zo simpel. Carsouk, hartstikke bedankt.

referenties-carsouk.png

Bilal Hamouni. Volkswagen Golf gekocht via Carsouk

Zelf weet ik niet veel van auto's af, en ik vind het daarom erg lastig om een tweedehands auto uit te zoeken. Toen ik van Carsouk hoorde werd ik daarom erg enthousiast, en terecht. Ik ben namelijk erg goed geholpen door een adviseur bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Alles dat lastig voor mij was werd uit handen genomen en door een adviseur geregeld.

Profieldiepte van je banden

PBF_HighRes_Carsouk-Spredle-13.jpeg10 feb Een goed bandenprofiel draagt bij aan de veiligheid van je auto op de weg. In dit bericht geven we wat meer informatie over een goede profieldiepte bij zowel zomerbanden als winterbanden. lees verder

Carsouk.nl is er voor heel Nederland

Carsouk.nl is er voor heel Nederland_1.jpg09 mrt Bent u op zoek naar een occasion? Of wilt u juist occasions verkopen? Het online platform Carsouk.nl fungeert als tussenpartij voor kopers en verkopers van tweedehands auto’s in heel Nederland. Er... lees verder

Daarom verkoopt u uw tweedehands auto via Carsouk.nl!

Daarom verkoopt u uw tweedehands auto via Carsouk.nl!_1.jpg13 jan Wilt u een tweedehands auto verkopen? Net zoals bij andere online platforms en sites kunt u nu nog gratis een advertentie plaatsen op Carsouk.nl. Maar daar blijft het niet bij. Wij komen ... lees verder

Occasion kopen maar geen verstand van technische specificaties? Carsouk.nl staat u terzijde

Occasion kopen maar geen verstand van technische specificaties? Carsouk.nl staat u terzijde_1.jpg18 nov Stel: u vindt een tweedehands auto op een online platform en u besluit een afspraak te maken met de verkoper. Tijdens de testrit lijkt alles in orde te zijn en u besluit hem te kopen. Maar na een ... lees verder

Auto laten keuren aan de hand van de 40-Puntencheck?

Auto laten keuren aan de hand van de 40-Puntencheck?_2.jpg23 sep Alle auto’s op het platform van Carsouk.nl krijgen een cijfer en het Carsouk.nl keurmerk. Zo kunnen potentiële kopers exact zien wat de sterke punten en mankementen van de aangeboden auto’s zijn. ... lees verder

Hulp nodig bij onderhandelen over tweedehands auto?

Hulp nodig bij onderhandelen over tweedehands auto?_1.jpg29 jul Hoe weet u of u een eerlijke prijs betaalt voor een occasion? Of dat de verkoper u van alles wijsmaakt wat niet klopt? De meeste mensen kunnen dat niet weten. 9 van de 10 mensen is leek op het ... lees verder
Scroll naar boven