Wilt u een auto kopen?

Afspraak maken met onze adviseur

Heeft u hulp nodig bij het onderhandelen over een tweedehands auto? Contact ons of bekijk hier het aanbod.

  • onafhankelijk advies
  • inspectie van auto
  • voor kopers en verkopers
referenties-carsouk.png

Hans van der Kemp. Audi a3 gekocht via Carsouk

Een adviseur uitnodigen naar de verkooplocatie heeft mij een hoop tijd bespaard! Voorafgaand aan de onderhandelingen had ik met de adviseur een maximale prijs besproken, waar we ruim onder zijn uitgekomen. Niet alleen hielp de adviseur mij uitstekend met de onderhandelingen, maar gaf hij mij ook veel handige informatie over de auto en tips voor in de toekomst. Ik ben erg tevreden met Carsouk.

referenties-carsouk.png

Sylvie Bijhuis. Fiat 500 verkocht via Carsouk

Oh wat ben ik blij met Carsouk. Toen ik hoorde dat mijn auto vooraf gekeurd zou worden had ik zo mijn twijfels, maar nu ben ik oh zo blij. Nadat ik het Carsouk-keurmerk had ontvangen verkocht ik mijn auto in een mum van tijd. De persoon die de auto van mij kocht wist precies waar die aan toe was, het ging allemaal zo simpel. Carsouk, hartstikke bedankt.

referenties-carsouk.png

Bilal Hamouni. Volkswagen Golf gekocht via Carsouk

Zelf weet ik niet veel van auto's af, en ik vind het daarom erg lastig om een tweedehands auto uit te zoeken. Toen ik van Carsouk hoorde werd ik daarom erg enthousiast, en terecht. Ik ben namelijk erg goed geholpen door een adviseur bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Alles dat lastig voor mij was werd uit handen genomen en door een adviseur geregeld.

Scroll naar boven